11.09.2013

Aniversari feliç!A l'escola sempre tenim aniversaris i festes per a celebrar, i si no, ens les inventem.
A l'hora del pati ho petem com diu ara el jovent i, tenim ja per bon costum que els detallets (manualitats fetes amb els nanos) que es reben s'han de suar... A primers de novembre del 2012 vam fer anys tres companyes... L'Alba, la Maca (Macarena) i la Glorieta.
Enguany l'Aba ja no hi és al cole i no presisament pel seu gust ni el nostre; sí que continua a la Fundació Maresme, i, va rebre la felicitació, com sempre, però en forma de trucada. Anda que no mola que et canti un jovenet a cau d'orella el "Happy birthday" a lo Marilyn Monroe, oi Missis Alba?
Doncs com deia, aquest any la Maca i qui escriu vam suar la samarreta de valent, fins i tot vam ballar una jota aragonesa, però... a ritme d'una cançó d'Estopa! (recargolats, recargolats...).
Quan finalment "el jurat" va donar per superades les proves, ens van lliurar el premi, el que veieu en imatge, una foto de la celebració de l'any passat que jo ni havia vist... Així com la vaig veure és que no sabia interpretar el què era, després (amb ajut) vaig anar caient...
- Quina xaqueta portava? No me'n recordo...
- Sí que feia fred el novembre del 2012, anàvem abrigades...
- Calla, que ens van posar una disfressa...
- Aquesta era la prova d'habilitat, caram...
- No recordava qui havia guanyat, ni havia vist amb quin avantatge...
Tots aquests pensaments i més van passar per la meva ment en segons. 
Moltes gràcies als nens/nenes i les noies del pati, em feu rejovenir. Casualment tenia a casa tota la família esperant-me ahir a la tarda, i ma filla em va dir: "mama, què maca que estàs". Endevineu que vaig pensar en quina era la font que m'afavoria, no?
Un aniversari feliç i... Per molts anys!