7.28.2013

Foc!

No estic tenint el millor juliol de la meva vida, tampoc les festes de la meva ciutat, Les Santes. Però ahir a la nit sí que vaig anar a veure i viure l'ambient "MataróSanteslanuit", l'any passat que estava "fiestera" em vaig perdre els focs artificials perquè vaig sortir de viatge i, enguany volia comprobar "in situ" si en Tomàs de la pirotècnia, tal com va dir a una entrevista, era veritat que l'havia donat més ritme, color i soroll al castell. Doncs sí, era veritat, ho dic de debó, 20 minuts apoteòsics de principi a final.
Vaig fer un petit recull fotogràfic, la qualitat deixa que desitjar, si tenim en compte que va ser amb la càmera del mòbil discret i senzill, sense zoom, ni flash... Però es pot apreciar el que vam veure.
La platja durant els focs ja la veieu, el Passeig Marítim ple a vessar una vegada acabats fins que vaig tornar a casa, gent amunt i avall buscant l'escenari musical on volia fer l'aturada. Genial, tot menys la xafogor que em té feta caldo enguany.7.24.2013

Mataró sempre et somriu

Foto feta des del llaüt Sant Ramon tot fent un passeig un matí de diumenge: Mataró.

24 de juliol, una data per a mi que em diu: Ep, comencen Les Santes, Glòria! (tot i que fa dies ja s'estan fent actes) Fins el 29... Moguda!
Una ciutat  amb la que cada cop més m'identifico, ni gran ni petita, amb una activitat cultural envejable, amb una creativitat per a tirar endavant, malgrat l'adversitat, que Deu n'hi do!
L'últim així sonat, serien aquests vídeos per a promocionar la ciutat, ahir sortia la notícia a El Periódico. Cadascú en la seva línia, m'ha encantat.
Què us sembla a vosaltres, tinc motius per estar orgullosa de la ciutat que he triat per a viure?
"Mataró sempre et somriu. Mataró mediterrània. Reina del Maresme".


7.18.2013

20 de juliol: Jo sóc com tu

Això ja està arribant al final, el 20 de juliol.
M'he passat uns quants dies donant la vara a twitter i facebook tot promocionant la Fundació Maresme i, demanant el vot al vídeo que l'Escola l'Arboç, centre de la Fundació, un d'uns quants, va presentar a concurs.
Tot són idees per a que l'empresa tingui una continuitat, necessària d'altra banda, en moments delicats degut a la crisi, les retallades de l'Administració... i vet a saber què més!
A hores d'ara qui no coneix a en Santi? Personatge creat per a donar a conèixer l'entitat a la ciutat i la comarca, yo ya poc puc dir? Llegiu aquí.
També l'escola presentant-se a aquest concurs aporta el seu granet de sorra, diners que de guanyar s'invertiran en teconlogia, tan necessària pels nostres alumnes. Concurs que curiosament acaba el periode de votacions el dia 20, després els que passin a la final, ja serà un jurat qui decidirà.
No és la primera vegada que demano el vot, els/les que em coneixeu ja ho sabeu i, no precissament per a mi directament, però sí per a persones o entitats que he cregut ho mereixien.
Per a acabar el post posaré els dos vídeos que arriben al cor i més enllà.
Moltes gràcies!

7.14.2013

Mucho ruido...


Mientras habrá que van con el gintónic o el cubalibre en la mano en una noche cálida como ésta, servidora se acaba de tomar un vaso de leche caliente con café, a ver si le tienta el sueño y, mojándose las ganas con magdalenas del sexo convexo, como dice la canción de Mecano...
¡Qué nochecita! Salgo a mosquito por noche, y eso que en las revisiones de la empresa siempre me dicen que me falta audición en el oído izquierdo (y es verdad) pero el derecho lo tengo... Pobres mosquitos, ¡No se me escapa ni uno! ¿Zumbidos a mí?
La noche empieza mal porque ya no me siento relajada, dejo la ventana abierta y me llega el ruido de los coches, las motos (peor aún) y... la música acompañada de la algarabía del famoso barco que tengo a tiro de piedra, donde parece que ha empezado la temporada alta de despedidas de solter@s ¡Bien! Ahora mismo ya sólo falta la típica "alcohol, alcohol..."
Mucho ruido, demasiado ruido y, un mosquito menos :-)