6.15.2013

Paelles, sastres i trepes


Nit d'insomni, m'he despertat de cop suada, crec recordar que tenia un somni estrany, un malson... Després que et lleves i estàs una estona paint tot plegat, costa tornar a agafar la tranquil·litat necessària per a adormir-se. Aquí estem, repassant la premsa a unes hores que alguns/es encara estaran de festa, o no...
La primera notícia que em crida l'atenció em fa pensar de seguida en una pàgina de Facebook que porta per nom: "La corrupción es como la paella, en ningún sitio como en Valencia". Poca broma, que a tothom ens venen al cap un reguitzel de noms!
Doncs avui llegint el cognom Fabra he pensat: caram, per a ser pare de la llenguaruda Andreaque se jodan!) sí que està jove, però es veu que és un altre... no sé pas si li ve de família "l'art" tan peculiar de fer política o ho ha aprés ell solet...
També té el seu puntet el titular, ja sabem, en Camps va saltar a la fama més pels "trajes" que per la bona gestió política i, per ser amic de la Rita, la "cantaora" no, l'altra. Ja se sap, al PP, tot a mida.
I la que està "que se sale", és aquesta dona de l'article, la tal Esther, que ha passat de portar l'agenda de l'Alberto a tenir un càrrec de confiança que s'ha inventat el "susodicho", diuen que tenir un bon amic és un tresor (qui diu un amic,  una relació estreta...)... Aquesta en concret té un tresor com el d'Alí Babà i els 40 lladres, un dècim premiat amb la grossa de Nadal... Com es deia en política l'ascens d'una persona que si val de qualsevol mitjà per a prosperar sense massa escrúpols? Ah, sí! Trepa, ja m'ha sortit!
Doncs sabeu què? Que es fotin!!!

8 comentaris:

Joana ha dit...

El problema és que ens estan fotent a tots plegats...
De vegades em fa una mandra mirar els diaris!

Glòria ha dit...

Ja ho pots ben dir Joana, jo miro... després em quedo amb el que m'interessa, no acostumo a compartir coses d'aquestes, però de tant en tant... perquè fot ràbia!!!

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

La taca esta estesa a reu, (corrupció) n´ha una generació o dues que porten el mateix camí del escàndol, no cal anar massa lluny el faraó Mas i la seva cord han fet i estan fent el què creguin oportú i no passa res de res, això si, tot suposadament, mentre els funcionaris no saben si cobraran la paga extra si aquella que és deia del deciocho de Julio.
Dons la filla de.. Fabra ho deia amb raó QUE SE JODAN i la veritat, ens foten i ens fotem.

Glòria ha dit...

Cert, no hi ha un pam de net, Joan. Ja veurem si cobren mitja o res...

joan gasull ha dit...

Tot plegat fa fàstic....sort que tenim els cossos suats a mig despertar que ens fan revifar.

Glòria ha dit...

XD, sort, Joan! I el que suarem!!! Bon diumenge.

pons007 ha dit...

Potser que València guanyi en personatges corruptes, però no creguis que es queda gaire lluny de la resta de comunitats autònomes...

Glòria ha dit...

Totalment d'acord, Pons, però...