5.19.2013

Recortes-Retallades


Avui de bon matí tot repassant la premsa digital, de seguida m'ha cridat l'atenció aquest article: el titular, així com el tema i, el nom de l'autora (ja sabeu que Mercedes -Merche- el porto al cor).
És una carta al Ministre Wert d'una mare, que paga la pena llegir del principi al final.
És igual recortes que retallades, oi que m'enteneu?

8 comentaris:

Joana ha dit...

I tant!
Ho tenen, ho tenim,. fotut.

Glòria ha dit...

Fotut del tot :-( Bon diumenge, Joana!

joan gasull ha dit...

Ootser que no el veiem nosaltres, però estem aprop d'un gran canvi en les societats on serà més important la qualitat de vida que l'ànsia de poder i consum.

Glòria ha dit...

Ja tens raó Garbí. Alguna cosa ha de canviar i, canviarà!

Joan P. ( JAPS ) ha dit...

Quasi tot és un desastre, cal fer una revolta primaveral per començar de nou, això pot comportar mols sacrificis.
N´ha varies generacions que formen part dels atemorits i esclafats com a perdedors per voler defensar una legalitat, quaranta anys donen per moltíssim, i ara, en aquets moments ens recorden amb imposicions moltes coses, la Democràcia tal com és, ja esta esgotada i saben prou bé què no passarà pas res de res. (coses de la genètica)
Fa falta un pastor de remat que sigui del tot ignorant, però que tingui el sentit de ser pràctic, i planti cara a Europa i als actuals partits enquistats a la poltrona del poder.

Glòria ha dit...

Ains Joan, quanta raó tens...

Pasquale GT ha dit...

No sé si els vells que han sobreviscut als anys previs a l'arribada de Hitler recorden com era la societat en aquell moment. La meva impressió és que vivim una època en què la ultradreta s'està fent amb el poder poc a poc i amb arguments que els de fora (abans jueus) són culpables, que la diferència (linguistica, sexual, ètica ...) és perniciosa . Només que el gran capital ha après al llarg dels anys que per dominar no cal recórrer a la guerra. Almenys als països desenvolupats. Els altres no deixen de ser uns laboratoris. Estem en una societat dominada pels ultres ideològics i religiosos. I ens estem deixant dominar gairebé sense protestar.
Ho sento, sóc pessimista. A menys que passi alguna cosa excepcional no crec que canviï res.

Glòria ha dit...

Uf, Pasqual... aquest comentari al matí amb el cap clar... millor. Una abraçada i ànims!