4.07.2013

Felicitats, nois!

Aquesta foto data de juny del 2009, on es pot veure un 9 per a mi molt familiar

Avui de bon matí, tot mirant el mur de facebook, he llegit aquest comentari del Rugbi Club Mataró: "Nos complace anunciar que el Rugby Club Mataro se ha proclamado campeón de Tercera Catalana "B" ganando con Bonus en un gran partido al R.S.Viladecans. Felicitar a todos los que han hecho posible esto luchando duro durante 3 años, gente que aunque ahora no esté en el club es partícipe igual de este hecho. Gracias a todos." Ni cal dir que el que primer he fet és deixar-lis un "m'agrada" i una felicitació.
Però, m'han vingut al cap molts noms propis, molts records, moltes coses, moltes dates, molts partits... Inicis jugant amb un baló a la platja una vegada acabades les responsabilitats de cadascú, els justos per a formar un equip i del més variat (color de pell, sexe, alçada, amplada...); els hi guardaven la bossa de pilotes a una guingueta de la platja, després, cada dia, un a casa... L'Héctor i l'Edgar tenen molt a veure (entre altres). Més tard van començar converses amb l'Ajuntament; el regidor d'Esports d'aleshores, Ivan Pera, els va proporcionar una camp que no era idílic (li deien el patatar), però sí un bon començament. Més endavant ja van tenir camp! Compartit amb altres esports i esportistes, però molt bé; això hauria de ser l'esport, no?
Per incompatibilitat a l'hora d'entrenar, l'Edgar ho va deixar i, va començar a fer-ho en altres equips que tenia més a la vora de la Universitat, però sempre amb el cor posat a l'equip on va començar, el de la seva ciutat, Mataró. Des de aleshores, tot canviant d'equip, encara no ho ha deixat pas. Estic més que segura que si no ho sap ja, s'alegri molt per la notícia quan ho sàpiga, com jo, com nosaltres i, també li vindran al cap moltes coses...
Sí, sóc una mare de jugador de rugbi, la mare de l'Edgar!
Felicitats nois, amb esforç, heu recollit el que vau sembrar.

2 comentaris:

joan gasull ha dit...

Mare d'un fill de pilotes ben posades. Ara no sé si felicitar al fill o la mare......en tot cas felicitacions per tots

Glòria ha dit...

Ji ji ji. Gràcies! Felicitacions a tos dos ja va bé... Una abraçada, Garbí!