8.30.2012

Agosto 2012 en imágenes

Santuario de la Balma, Zorita del Maestrazgo (Castellón)
Morella, "El Sexenni"

Calle de Morella (Castellón)
Homenaje a la manta morellana con sus telares
Lámpara en el cielo
Inicio de fiestas en mi pueblo, precioso escenario para la presentación de las majas 2012
La torre de la iglesia de Mas de las Matas (Teruel)
Desfile de carrozas y comparsas en las fiestas de Agosto
Los valientes en las vaquillas

 
Mas de las Matas desde la ermita de Santa Flora
Comida popular último día de fiestas

8.08.2012

El Robin Hood actual


Ayer nos sorprendía esta noticia, digo sorprendía porque no es un hecho normal que se haga a menudo el asaltar supermercados.
Muy desesperada tiene que estar una persona, o que otra la vea en una situación tan dramática como para actuar como hicieron ayer ese grupo de sindicalistas. Nadie va asaltando supers por el artículo 29, ya sean Mercadona, Carrefour...
¿Os acordáis de Robin Hood? Sí, el que robaba a los ricos para dárselo a los pobres. Pues eso, ahora buscan al "Robin Hood" actual para castigarle

8.03.2012

Els té molt ben posats
Si una pensa com estaven les coses, econòmicament parlant, uns anys enrera, no gaires, posem quatre, i com estan ara; no deixa d'esgarrifar-se i de preguntar-se, fins a quan?
Sí, fins a quan, perquè quan sembla que ja no poden estar pitjor, sempre empitjoren, un pas més enllà, cada cop més escanyats i més i més,  fins a ofegar-nos.
I si només et passés a tu, mira; però és mal de molts. Només cal trobar-te amb familiars, amics i coneguts i la conversa deriva cap a l'economia precària de la gent.
Serà veritat al final que la culpa de com ens veiem a aquest país és culpa d'una dona? Serà veritat que al final ens treuran de l'euro?
Doncs què voleu que us digui, posats a triar, em quedo amb la "rubia" espanyola de tota la vida; aquesta, els té molt ben posats, però per a mi, com si se'ls pica!
(disculpeu el to, però estic molt indignada)