5.02.2012

Somni il·lús

Foto que m'ha agradat per a il·lustrar el post: http://www.flickr.com/photos/fenixspc/5023892375/

Avui he tingut un somni il·lús; bé, dec tenir uns quants, però avui m'he despertat de cop i com sempre em passa, els recordo perfectament.
Havia un míting polític dels número u de les llistes a Eleccions Municipals al meu poble, (un poble d'uns 1.500 habitants amb cinc o sis llistes...) Com a curiositat dir que estava un líder que malauradement va morir d'accident de cotxe en plena campanya municipal del maig de l'any passat; o sigui que era abans de l'accident, "al patio de las escuelas" que diem allà. Els assistents al mateix: la gent del poble, podria dir fins i tot noms. El més insòlit és que era "benèfic", pagaven per anar a escoltar el programa polític? Què fort!  I els beneficis anàvem directament a l'escola d'educació especial on treballo. També veia les cares de l'alumnat, perquè érem tots i totes allà: mestres, educadores, fisios, logos, alumnes...
Tot té la seva lògica, tot té la seva explicació...
Una vegada més barreja d'aquí i d'allà. Una vegada més Aragó i Catalunya. Una vegada més política i feina. Una vegada més els somnis i la realitat.

2 comentaris:

joan gasull ha dit...

els somnis demostren com de capficada estàs en aquests temes....

Glòria ha dit...

No saps prou bé com, Garbí. En un més que en l'altre per això, molt més!