3.29.2012

Serveis mínims 29 de març

La mona de l'Arboç

Avui, 29 de març, l'Escola d'Educació Especial l'Arboç ha obert les seves portes pels alumnes que els seus pares i mares han volgut o han tingut la necessitat de portar-los.
Jo he arribat puntual com cada dia al meu lloc de treball, però no ha estat una jornada qualsevol, diguem-ne que ha estat força especial.
De 10:30 a 12 hores hem fet reunió les noies que formem l'equip del migdia, sempre hi ha temes a tractar, sempre hi ha coses a millorar.
De 12 a 13 hores l'he donat de dinar a una princeseta que no enten de vagues ni de drets dels treballadors, però que ha de menjar i ella sola no pot fer-ho pas. Hem tingut un feeling fantàstic.
De 13 a 15 hores he gaudit d'una música relaxant mentre feia massatge entre olor a encens a unes cames molt boniques, tot i que no poden caminar.
De 15 a 17 hores he estat fent suport a una classe on els nens fan servir la boca per a regalar somriures, la nutrició per sonda gàstrica...
I aquesta ha estat la meva jornada laboral el 29 de març, serveis mínims i sense treure'm la camisa vermella, no fotem!
De vegades et trobes entre el què et diu el cor i el què et diu el cap i has de prendre decissions, però això no vol dir de cap manera que estigui d'acord amb la Reforma Laboral.

2 comentaris:

joan gasull ha dit...

Trobo que els serveis minims haurien d'haver deixat obrir les farmà cies per poder comprar vasselina.......
Bona mona i bon cap de setmana

Glòria ha dit...

Ehem!!! Vas fort Garbí.
Bon cap de setmana :-)