2.26.2012

Indignada


Llegint aquest article, i especialment aquesta frase (la unión entre un hombre y una mujer en matrimonio es el único "lugar digno" para traer al mundo a un nuevo ser humano) segons el Papa Benedicte XVI... m'ha donat que pensar i fer-me preguntes.
O sigui, que si una dona sense parella decideix ser mare biològica, no és digna. Si té parella del seu mateix sexe, tampoc. Si el matrimoni está format per dos homes, indigne... En cap cas tenen cap dret als avenços de la Ciència. I un bé negre!
Per no parlar de la capacitat de criar un fill o filla. Són millors pares els heterosexuals?
Tot plegat, si us pareu a pensar, just el que "predica" el PP... estaran picant de mans. Un altre cop Poder i Esglèsia fent pinya, com al franquisme!
Doncs sabeu què? Tant se me'n fot el que digui el Papa! Al cap i a la fi, el que compta és el matrimoni civil, oi? Com si no es volen casar, o com si volen ser pare o mare en solitari.
I encara volen que es marqui a la Declaració d'Hisenda la casella per a l'Esglèsia, amb la seva actitud discriminatòria? Prefereixo marcar-la a la Ciència que no discriminen per ser una família monoparental, homosexual o heterosexual, beneficien a tothom que ho demana.
Jo seré digna, però, estic Indignada!

3 comentaris:

Joana ha dit...

Lamentable, molt...
Més indigne son moltes de les coses que els membres d'aquesta església fan i no han condemnat ni expulsat.
És indigne l'amor?, i compartir aquest amb la persona que estimis i fills sigui quin sigui el seu sexe? NO.

joan gasull ha dit...

Sembla mentida que els qui han comés abusos sexuals sens emesura ens hagin de vendre com ens hem de comportar.....
Fem el que ens vigui de gust i que es bombin, que estic segur que també els agrada.
No t'indigis que és diumenge i fa molt bon dia. Per cert...no cal que vagis a misa, jo et perdono tots els teus pecats...........:-)

Glòria ha dit...

Totalment d'acord amb vosaltres. I no he anat a missa precissament; vinc d'un funeral totalment laic.
Bon diumenge a tots dos: Joana i Garbí.