1.07.2012

Una història com tantes

Aquesta és la història d'una parella jove, recent casats, que van anar a viure com a propietaris a un pis de barri de ciutat, el seu pis.
Eren encantadors, especialment ella; ell una mica "xuleta", però bé. Anaven passant els anys, van tenir un fill, després una filla i, ell diguem-ne que era ambiciós en els negocis, arriscava i arriscava... l'anava sortint bé, molt bé! Ella continuava sent la noia discreta i senzilla de sempre.
Passat un temps se'n van anar del barri a una casa més de centre de ciutat, feta al caprici dels amos (va ser la primera casa particular que vaig veure que tenia ascensor, després he vist d'altres), i el pis el van llogar.
Eren triomfadors, l'empresa i altres temes pujaven com l'escuma; ell amb bona "perxa", se li podia veure amb el cabell engominat, ulleres de sol i roba cara passejant per la ciutat, temps de vaques grosses. Ella era la noia de sempre.
Però... les vaques se'n van anar aprimant; van començar llogant el pis, i... van començar les pesadilles pels veïns i per a ells.
Amb el temps, van perdre l'empresa, la casa i actualment ell ha marxat del país, està ella sola amb els fills encara joves. Suposo que no serà fàcil per a una persona que estava al número u, baixar al dos, tres, quatre... Els problemes amb el pis llogat continuen.
Una història que conec sense profunditzar molt, però si m'afecta indirectament. Una història més. Una història com tantes. Una pena...
"Esta es la historia de un sábado,
de no importa que mes,
y de un hombre sentado al piano,
de no importa que viejo café..."

6 comentaris:

Joana ha dit...

Pujar és senzill, imagino, després baixar...
No em queda clar si segueixen de parella, ni que potser tampoc és important.
Molta gent va de "capa caiguda", esperem que tot millori.

Glòria ha dit...

Bon dia, Joana. No he volgut donar detalls massa explícits, però pel que es veu, no; s'han separat... Enacara ella i els fills podrien tornar al pis, ara estan de lloguer :-(
Ja ho pots ben dir, tot ha de millorar!

garbi24 ha dit...

molts casos que es podrien haver evitat amb una bona mesure de les despeses o una mica més de sort

Glòria ha dit...

Però sap greu, i n'hi ha tants de casos...

patufet ha dit...

Tot ha de millorar,però fins que no arribi aquest moment, patirem molt.

Glòria ha dit...

Molt embolicat tot plegat, totalment d'acord.