10.29.2011

La vida es una parodia

De vez en cuando recuerdo mi etapa de letrista de La Parodia Nacional, y me da por mirar en youtube parodias, por ejemplo una tarde en casa sola como hoy; me lo paso genial, alguna "alma caritativa" ha colgado parodias de Glorieta. No están todas, quizá algún día...
Alguna cara conocida veréis entre medio, pero hay que tener en cuenta que han pasado muchos años.
(En el popourri de Rita Dinamita, sólo es una, se puede adivinar)

4 comentaris:

garbi24 ha dit...

sembla que ens ho passem bé...Records que mai s'esborrin

Glòria ha dit...

Etapa creativa i genial de la meva vida. M'ho passava bé jo escrivint, i els que anaven "a la tele" quan jo no podia pas. M'has vist, per això? Surto dues vegades...

GAIA ha dit...

M'encantava! Jo vaig escriure una però no la vaig presentar mai. La música era del tango "A media luz" i la lletra feia referencia al famós "Caso Arny" de l'any 1998. Ara m'has fet pensat i vull buscar la lletra perquè la veritat és que estava bastant currada.
Quina experiència més xula la teva, no? Suposo que jo al final no la vaig enviar per tractar-se d'un cas que en aquells moments estava en auge i era bastant delicat.

Glòria ha dit...

Oh, què bé trobar una fan del programa! Ja me l'enviaràs, sí? Jo tinc tot un llibre, com 100... però només em van seleccionar set. Era enviar-la al moment clau i que els entrés pels ulls, noia. ja t'explicaré.