9.11.2011

Fem escola, fem ciutat

Ahir, l'E.E.E. l'Arboç es va transformar; ja teníem l'edifici, fruit de molts anys de trobades amb l'Ajuntament de Mataró, amb la Generalitat, de converses, de batallar, de feina... Faltava donar una mica de color i equipament, Omnicom ens han ajudat a fer-ho possible.
Una escola que continua el projecte i els objectius de l'antic edifici a la Plaça dels Bous: el benestar de l'alumne. Una escola totalment adaptada a les necessitats de l'alumnat. Una escola nova!

Abans

Després

Abans

Després

Bé, doncs ahir era el dia clau; més de cent persones entre voluntaris de l'entitat, professionals de l'escola i d'altres persones que van col·laborar, vam estar al llarg del dia treballant, una jornada de convivència, de feina, d'alegria, de veure un somni fet realitat. Per cert, el detall d'agraïment de l'Arboç a Omnicom em va encantar, així com el missatge, tot emprant el símil de la feina en equip: "sumant esforços (fent pinya), s'aconsegueixen grans objectius (grans castells)". Una torre castellera dels Capgrossos de Mataró, els nostres castellers!
També va ser la "festa de pares" que es fa cada any a l'inici de curs. Tot plegat, un gran dia.
Llarga vida a l'Escola d'Educació Especial l'Arboç de Mataró!!!

2 comentaris:

garbi24 ha dit...

engega un nou any amb coses noves i amb alegria, els ingredients bàsics per fer una bona feina

Glòria ha dit...

Doncs sí Garbí, has vist quina xulada d'escola? Que tinguis un bon diumenge!