10.22.2010

Jo, no passo!

Estem vivint un temps en que la gent, majoritàriament la joventut, passa de la política. Qui o què té la culpa? Per què aquesta desafecció? I el que em dóna més ràbia és la crítica destructiva d'aquestes persones "desafectades", són les primeres en matxacar i en desgastar al Govern, sense objectivitat, sense criteri de cap mena...
Jo sempre dic que no entenc de política, i és cert; no puc donar un brillant discurs pequè no el tinc, no puc fer grans debats perquè em falten coneixements, no puc escriure grans opinions perquè em falten paraules, no puc fer un anàlisi profunda perquè no en sé, no puc fer moltes coses... Però el que sí puc fer és donar suport a les persones que en saben. Mireu, ja fa gairebé quatre anys em vaig comprometre amb un projecte en el què creia (i segueixo creient), des de molt enrera, però li vaig dir a certa persona: no et fallaré! Per ara penso que no l'he fallat. Hi ha moments que et pots sentir una mica més desinflada, però aquí estic pel que calgui.
Ara mateix posaré el meu gra de sorra (i si puc una pedreta en la sabata dels "altres"), per la candidatura del PSC a les Eleccions Autonòmiques del proper 28 de novembre, i, sense menysprear a ningú/na (tot i que també tinc els meus gustos), em centraré en tres noms de l'u al tretze del llistat, tres noms de dones que em conviden a seguir creient en la política i en le socialisme: la Monserrat Tura, la Marina Geli i la Consol Prados. Tres grans noms, tres grans dones!
Acabaré el post definint d'alguna manera el què representa per a mi la política que fa el meu partit, el PSC, amb un fragment d'una cançó de Pablo Milanés: "No es perfecta, más se acerca, a lo que yo, simplemente soñé".
Per cert, a casa no es passa de la política, ni els grans, ni els joves.

8 comentaris:

TERESA ha dit...

No es pot passa de la politica;no es pot dir que ja que no m'agrada tot el que es fa ja ho farant ells sols.Jo sempre ho explico que es el que vaig fer jo, durant molts anys;i el xoc que va ser per mi donar.me conte que una part de culpa de que la dreta pujes tant en el nostre pais era per les persones que actuabem com jo, per aixo vaig decidir que no hi ha res perfecta pero que hi han coses pitjors

Striper ha dit...

De aquests tres dones potser dues ja no estan a al a politica per servir tants sols per srvir-se al meu parer, masa poca renovaci´´o i masses dinosauris politics.

Glòria ha dit...

Teresa, No sé ben bé de què em parles, però em quedo amb l'última frase.
Striper, respecto la teva opinió, però en aquest cas, no la comparteixo.

garbi24 ha dit...

crec que necessitem molt d'aire fresc a la política nostre i deixar-nos de superhomes, slogans comics i oblidar-nos del morros de la pajin i el que el seu cognom ens recorda.
Ara s'ha d'anar per feina....que n'hi ha molta

Glòria ha dit...

Oido cocina, Garbí! :)

garbi24 ha dit...

M'agrada que m'entenguis......

GAIA ha dit...

Jo tampoc passo però a vegades és difícil no fer-ho

Glòria ha dit...

És un dret que tenim i l'hem de fer servir, que ningú decideixi per nosaltres. Boan tarda Gaia.