6.05.2010

Siguis on siguis, vagis on vagis...

Avui per a fer el meu passeig per la sorra, m'he endut els auriculars del mòbil, es pot sintonitzar la ràdio; volia escoltar el programa d'en Xevi, però l'estic escoltant ara a casa... Ja veus Xevi, per Setmana Santa a Londres i avui (per poc) a la platja.
Mentre caminava han repetit un programa que tot i saber que existia, ni sabia quin dia ho emitien ni que el radiaven en diferit; L'Altaveu, és l'espai que el Consell de Solidaritat i Cooperació Internacional de Mataró té a la ràdio local, m'ha agradat, així com l'entrevista al Regidor de Participació Ciutadana, en Carlos Fernández. Tothom sap que Mataró ha estat aportant l'1% dels Pressupostos Municipals a Cooperació Internacional uns quants anys? Enguany, degut a la crisi i a que a la ciutat també hi ha persones que necessiten ajut, s'ha reduït un 30%, però fent un esforç, s'ha pogut mantenir un 0,7%; un percentatge que si l'aportés tothom com l'Ajuntament de Mataró es resoldrien molts problemes d'aquest que diem el "Tercer Món".
En fi, el destí; la força del destí! Avui hi ha una Jornada d'Aquest Consell, i servidora és suplent del representant d'una de les entitats que el formen (una trentena llarga), el company Ramon Salicrú em va convidar, però avui no podia ser-hi. El destí ha volgut que d'alguna manera pogués aportar el meu granet de sorra, en aquest cas en forma de post, post solidari!
Per acabar aquest vídeo, és una de les cançons que han posat al programa...

5 comentaris:

Xevi ha dit...

Hola Glòria!!!Moltes gràcies per aquest escrit!!!...ja veus, la Ràdio, és Màgica!!!un peto!!!

Glòria ha dit...

Gràcies a vosaltres per acompanyar-nos allà on som, allà on anem.
Un altre i bon cap de setmana.

garbi24 ha dit...

la llàstima de aquest i molts de paisos és que tothom només és solidari amb ell mateix

GURMET ha dit...

De vegades no es la quantitat el que serveix si no el fet.

Glòria ha dit...

No tothom Garbí, no tothom!
Totalment d'acord Gurmet.
Gràcies a tots dos.