4.15.2010

Somnis

Després d'estar una estona desvetllada a mitjanit, he caigut en un somni tranquil, ple de somnis dolços, i que recordo perfectament.
El primer relacionat amb la nova escola que tindrem aviat... Suposo que fruit de la visita que vam fer diumenge a la tarda, per a veure com van les obres, he de reconèixer que encara no havia anat fins allà, només havia vist les tanques des de lluny. Quina vista gaudirem entre d'altres coses! La Pepi m'anava dient: allà estarà el pati, s'entrarà per aquesta baixada... Per a mi l'única "pega" és que ja no estarà al centre de la ciutat com la que tenim ara, però, tot no es pot tenir.
El segon somni, només té una protagonista, la meva mare, que al juny farà 17 anys que falta, doncs encara... Érem a la saleta de casa, al poble, ella asseguda tenia un mòbil (Nokia) ben a prop; ha començat a sonar una melodia i ha agafat l'aparell, però no despenjava, el deixava sonar, al final ha despenjat i en comptes de contestar amb les paraules que acostumen a fer-ho, s'ha posat a cantar la cançoneta, tot seguint la lletra; per cert, en català... ha parlat poca estona i ha penjat. Al preguntar-li que qui era, m'ha respost un nom i gognom de dona desconegut per a mi, afegint: mai m'hagués imaginat que coneixeria tanta gent a les excursions... I ja m'he despertat de cop!
Ha estat un bon somni, parlàvem tranquil·les, relaxades; res a veure amb els que tenia els mesos seguits a la seva mort; aquest d'avui, suposo que serà arran del llibre que he acabat de llegir on la mort i, coses més enllà de la mort, et semblen realitats.

8 comentaris:

TERESA ha dit...

Que bonic, un somni bonic i dol� i que ademes el recordis.... diuent que es una manera que tenim les persones de relaxar la ment . Bon dia Gloria

Glòria ha dit...

Doncs avui n'ha estat una, bon dia, Teresa!

garbi24 ha dit...

Somnis de retorn al passat?
Nostalgia

Glòria ha dit...

No sé, Garbi, no crec...

pepi ha dit...

Hola Glòria: Potser això d'anar a Holanda també quedi en un sommi!

Glòria ha dit...

Vaja, quina casualitat! O en un "núvol"... ja em va dir l'Andrea que allà no entraven ni sortien avions. A veure aquesta tarda, Pepi.

Joana ha dit...

Somnis dolcets... no es pot demanar més!

Glòria ha dit...

Oi que no, Joana? ;)
Un petó i bon cap de setmana!