3.13.2010

Murals per la Igualtat


Amb l'acte d'aquesta tarda, pintada de murals per la Igualtat, realitzats per artistes de la ciutat i la comarca, es donen per tancats els diferents i variats que han hagut a Mataró amb motiu del Dia Internacional de la Dona Treballadora.
Una cloenda fantàstica, genial; només he pogut fer dues fotos i encara flipo de tan clares com estan, la tercera ja no l'he pogut fer, m'he quedat sense bateria; és el què passa si te la torna el jove després de porta-la amunt i avall i no et diu res...
Feia goig la Plaça Santa Anna, plena de gent mirant com les obres anaven agafant forma, vida, igualtat. Altres passejants, han escrit les seves poesies i han fet el seus dibuixos sobre el tema en unes taules que hi havia preparades per tal efecte.
He tingut l'oportunitat de saludar amics i amigues, he passat una bona estona de la tarda de dissabte. Tarda per la Igualtat.

10 comentaris:

garbi24 ha dit...

Com se t'acut deixar la camera al nano i despres no mirar les bateries......hay que estar al loro
De totes maneres una bona tarda

Glòria ha dit...

No li deixo, l'agafa... ell té una càmera, però aquesta li mola, i sóc tan innocent, que em sembla que el que faig jo, ho fa tothom; però vaja, hi havia molta gent que segur han fet fotos per donar i regalar.
Bona nit, Garbí.

TERESA ha dit...

Molt bonic; i un bon final per els actes de aquest any

Glòria ha dit...

Va ser molt xulo, Teresa; veure els i les artistes treballant per una bona causa. La tarda també acompanyava, el Centre feia goig.

Joana ha dit...

Aquesta canalla... je je, se de què va!

Glòria ha dit...

Je je je, ja et vaig fer "cinc cèntims" ahir al matí... Sort que són els nostres fills i els defensarem "a capa y espada";)
Bon diumenge, xula!

Striper ha dit...

Un bon acte de cloenda!!

Glòria ha dit...

Magnífic, Striper! Una abraçada.

pepi ha dit...

Molt bé les fotos.

Glòria ha dit...

Vaig arribar en un bon moment, ja es veia molt del que seria el final de les obres.
Per cert Pepi, si les vol veure, estaran unes setmanes exposades a l'Ajuntament.