2.24.2010

Amb el mateix patró

Aquestes nines retallables ja les tenia quan jo era una nena; m'agradava, i en les pàgines de revistes els hi feia la casa on no faltava cap detall. Estic parlant de fa uns quants anys... Ara algú vol posar com exemple de la Dona aquests retallables...
"El taller es diu Les dones no perden el fil i té per subtítol Aprèn a dissenyar i confeccionar la teva roba. El cartell que anuncia l’activitat, que se celebrarà el mes vinent a Madrid, porta un dibuix d’una angelical nina retallable amb un petit llaç als cabells. Se li poden" afegir diversos models: botes, vestits, barrets, bates".
També es veu que és un exemple de la Dona (ja que només és per a dones) el ser tota una xef de cuina...
"Un dia després que comenci el taller, al mateix recinte –el centre municipal d’atenció social a dones María Zambrano, al barri de Chamberí–, se celebrarà un concurs de postres, que hauran de tenir un mínim de vuit peces. Les dos trobades, amb altres de diferent tipus, formen part d’una sèrie d’activitats al voltant del Dia Internacional de la Dona, el pròxim 8 de març. Només s’hi poden inscriure les dones".
Ja veieu, igualt total!
Aquí teniu l'article sencer.
I dic jo, que a algunes de les persones que es "molesten perdent el seu preciós temps", visitant aquest bloc, igual els hi agrada i tot, que les dones només estiguin per a cuinar, cosir, atendre l'amant espòs, obeir i callar...
Totes amb el mateix patró, el de fa com 50 anys! El de la dreta i la repressió franquista!

5 comentaris:

teresa ha dit...

No t'agafis la cosa malament; es sert que de vegades per intentar atreure a dones que potser no aniriant a segons quins actes de vegades tens que organitçar coses aixi, si aquets es el motiu ho comparteixo;tambe pot ser gat amagat no ser????

garbi24 ha dit...

No m'agrada!!! jo el que vull es que les dones el perdin el fil, es després quant comencen a ser bones

Glòria ha dit...

Simplement he posat un enllaç de "política d'igualtat", Teresa; jo no la veig enlloc!
Vols dir, Garbí?

Joana ha dit...

No podem esperar altra cosa de segons qui...

Glòria ha dit...

Doncs això mateix, tu ho has dit; però no deixa de sorprendre a aquestes alçades...