12.30.2009

Recepta culinària

Per si encara no sabeu què fer per Cap d'Any...

INGREDIENTES:
1 pavo de tres kilos
1 botella de whisky
150 gr de panceta
Aceite de oliva, pimienta y sal

PREPARACIÓN:
1. TOMARSE UN BUEN VASO DE WHISKY ANTES DE COMENZAR
2. RELLENAR EL PAVO CON LA PANCETA, SALPIMENTARLO Y ECHARLE UN CHORRITO DE ACEITE DE OLIVA
3. PRECALENTAR EL HORNO A 180º DURANTE 10 MINUTOS
4. MIENTRAS SE CALIENTA EL HORNO, SERVIRSE OTRO PELOTAZO DE WHISKY
5. METER EL PAVO EN EL HORNO
6. MIENTRAS EL PAVO ESTÁ EN EL HORNO, TOMARSE OTRO PELOTAZO Y CANTARLE UNA MIJITA AL PAVO
7. SUBLIR EL HORNO A 220º, DARLE CAÑA AL DERBOSTATO Y ESBERAR VEINTE BINUTOS
8. SERVIRSE OTRO BELOTASSO
9. AL CABO DE UN DRATO, HORNIR EL ABRO PARA CONDROLAR Y ECHAR UN CHODRETON DE GUISQUI AL BABO, Y OTRO A UNO BISMO
10. DARLE LA GÜERTA AL BABO
11. CANTARLE UN FANDANGO AL BABO MIENTRAS SE SICHARRA
12. REDIRAR EL BABO DEL HONNO. SI SE TE DRESBALA, BRUSCARLO POR EL SUELO
13. ODRO PELOTAZO PA INICIÁ LA BUSQUREDA
14. DARSE UN JARDASSO AL RESFALAR CON LA GRASSA DEL SUELO
15. PLOBAR LA SARSA DEL SSUELO, QUE YA ESTRADÁ FLELSHQUITA
16. TROMARSE OTRA COPITA E INBLITAR AL BABO QUESTÁ TUMBAO AL LAO
17. INDENDAR LEVANDARSE……….. Y DESIDIR QUE EN EL SUELO SE ESTÁ DE GOJONES
18. ABARESE LA BARIENTA, ENGUENDRA EL BABO EN EL BASILLO, LO TIRA A LA BASSURA Y TE FORMA LA DE DIÓ
19. TOMARSE ODRO GÜISQUI
20. Y ADRORA A COMÉ……………..¿ Y EL BABO?..............¿ DRONDE ESHTÁ EL BABO?............ EL HIO PUTA SA BEBIO EL WISHHKY Y SE A IO.

Bona sortida de 2009 i Bona entrada 2010!!!
Fins la tornada!!!

10 comentaris:

Striper ha dit...

Molt bo !! aixo si el rabo s'ha de agafar sense rabo.

Glòria ha dit...

Ja ja ja, reia tant quan ho llegia que plorava... S'havia de compartir.
Acomiedem el 2009 amb un somriure!

garbi24 ha dit...

Llàstiam que va arribar la barienta, perque si no amb una mica de babo encara es podria acabar el whiski!!!
Bon any!!!!!però fes un altre recepta

Glòria ha dit...

Tu animant el cotarro...
No la faré jo, me la donen feta, sorpresa!!! Tinc una penya al poble que valen un imperi!
Bon Any Nou, Garbí.

mi.pinos ha dit...

cuando hagas pavo al vodka me invitas si puede ser tambien a la naranja es que wiski no puedo beber por lo de la celiaquia asi que hasta pronto besosssssss.

teresa ha dit...

Aquesta recepta no la tenia, la provare el any proxim per fer una bona entrada de any; si mes no el whiski em solia agradar

GAIA ha dit...

Passo per la teva "caseta" per desitjar-te un bon any 2010
Una abraçada

Glòria ha dit...

¿Y el "solomillo" te lo puedes comer??? Qué malos que somos, Miguel.
I el "babo" t'agrada, Teresa?
Gràcies, Gaia; els mateixos desitjos per a tu.

Carles Dresaire i Gaudí ha dit...

jo vaig fer un pollastre al cava....... i el tio em va fer el mateix!!!!!! quins animals d'avui en dia.

Glòria ha dit...

Ja ja ja, se't va beure el cava? Joer!!!!
Una abraçada, Carles.