11.28.2009

Dos actes: xerrada i sopar

Foto: Facebook Anna Barrera, Regidora de la Dona de Mataró.

Ahir vam tenir dos actes a Mataró amb motiu del Dia Internacional contra la Violència envers les Dones: Una xerrada a càrrec de la Consellera de Justícia de la Generalitat de Catalunya, Montse Tura i, un sopar de dones socialistes del Maresme.
La conferència va anar molt bé, entre 60 i 70 persones vam escoltar a la Consellera com ens donava dades de l'Atenció a la Víctima en casos de maltractaments; sentencies dures pels maltractadors, però que sembla que encara no són prou dures, els maltractadors són reincidents... preguntes de les persones assistents molt ben formulades i respostes entenedores per a tothom.
Vam fer una bona pensada al portar al nostre acte de la Secretaria de la Dona del PSC de Mataró a la Consellera Montse Tura per a parlar de violència masclista!

Foto: facebook Consol Prados, Diputada al Parlament de Catalunya.

El sopar organitzat per la Secretaria d'Igualtat del PSC del Maresme magnífic, de "pongo", és el que al meu poble diem "de cazuelica"; aquí no ho havia fet mai i l'experiència va ser molt positiva, 22 dones (si no vaig comptar malament) de la comarca: de Malgrat de Mar, de Sant Vicenç de Montalt, de Cabrera de Mar, d'Argentona, d' Arenys de Munt, d'Arenys de Mar... I sis del nostre grup de Mataró.
Un sopar variat, boníssim i barat (que també és important) amb tertulia molt enriquidora; al principi, havent sopat es sentia molt de xivarri, però la conversa es va anar reconduint cap a un debat polític relacionat amb la dona: maltractaments, Llei d'Interrupció voluntària de l'embaràs... debat que no haguéssim pogut fer de cap de les maneres en un local públic. Genial!
Només em queda donar les gràcies pel soport rebut, va ser un dia fantàstic!

10 comentaris:

Joana ha dit...

M'en alegro molt!

Glòria ha dit...

Gràcies, Joana; ja t'ho explicaré amb detall.
Un petó i bon dia.

teresa ha dit...

La xerrada molt be;i el sopar tambe, millor que mols de "bueno bonito i barato" i el col.loqui final molt be .Felicitats a totes

Glòria ha dit...

Tu inclosa, Teresa tot i estar convalescent d'una operació no vas faltar ni al sopar... mentre ens posàvem les botes la resta, tu amb el teu batut...
Sempre, sempre, perquè surtin bé les coses, és amb el compromís i la implicació de moltes persones, mai l'èxit és d'una sola!
Gràcies.

garbi24 ha dit...

Felicitats.....per la vetllada que de ben segur vares gaudir...

Glòria ha dit...

Doncs sí,va estar genial. Gràcies, garbí.

Tercera Edad ha dit...

Hola gloria me gusto mucho la charla de de la Montserrat el Alcalde y el Ramón tan bien nos dieron unas buena palabras de animo alas mujeres para que sigamos adelante un saludo Encarna

Glòria ha dit...

¡Siempre adelante, Encarna! A la cena también te lo hubieses pasado bien.

Striper ha dit...

Aquests actes sembra son molt entretinguts he inetresants segur que ho vas pasar molt be.

Glòria ha dit...

Dos actes diferents amb un denomidador comú i, que es complementen. El primer molt interessant, el segon amb més xerinola.
Gràcies, Striper!