7.19.2009

Visita a Can Pere Parera.

Foto Q.M.
Ahir al matí, un grup de persones del PSC de Mataró, dins de la Sectorial de Medi Ambient; vam anar a visitar el Centre de Teràpia Ocupacional Pere Parera a Argentona, és l'últim centre de dia que la Fundació Maresme ha obert per a cobrir les necessitats de la Comarca del Maresme en persones majors de 18 anys amb discapacitat física, psíquica i/o sensorial.
És el nou projecte d'Innovació Social i Medioambiental que ens va explicar i presentar la Gerenta de la Fundació, Maria Carme Maltas, quan fa gairebé un any que va entrar en funcionament.
Ens va encantar en les seves dues vessants: la social i l'ambiental.

Foto d'en R.B. amb la càmera de la Conxi...

12 comentaris:

Joana ha dit...

Segur que va ser molt iteressant!

Glòria ha dit...

Una sortida molt interessant, t'hagués agradat.
Bon dia, Joana!

MIA ha dit...

Molt educativa aquesta sortida, m`he fet seguidora teva , seguirem en contact abraçada. Mia

Tercera Edad ha dit...

Hola GLORIA para mi fue una gran experiencia visitar un centro tan moderno y tan importante para las personas disminuidas ,con la ayuda de estas monitoras y con la informática lo pasara bien son muy majos y dan mucho cariño alas personas que ellos ven que los quieren
un saludo para todos las personas del centro
Encarna

Glòria ha dit...

Gràcies Mia, va estar molt i molt bé, com em van dir ahir uns companys, jo, estava en la meva salsa.
Jo també et seguiré. Una altra abraçada.

Glòria ha dit...

¡Qué bien lo pasamos1 ¿verdad Encarna? hemos de hacer más salidas de estas. Yo también quedé sorprendida y eso que ... soy de la casa...
Nos vemos, Encarna.

pepi ha dit...

Concozco a casi todos los de las foto. Muy buena visita y compañia!

Glòria ha dit...

Salimos encantados, Pepi. De la visita, de la compañía, de las vistas... Y sí, conoces a casi todos, al que no conozcas te lo presento.
Un besazo enorme, ánimo!

Conchi arcos ha dit...

Glòria: La visita a Can Pere Parera va ser molt gratificant, el centre és tot un avanç tecnològic. Lo pitjor de tot és el servei que dona a totes les persones disminuïdes. La presentació i comentaris de Mª Carme Maltas mol esclaridora, alguna llàgrima va sortir dels meus ulls potser de sentiment o d'emoció. La companyia molt agradable. Espero noves sortides com aquesta.Gracies Glòria una abraçada.

Glòria ha dit...

Hola Conchi, quina sorpresa!!! Mai m'havies deixat un comentari!
Vols dir el pitjor per la situació que es troben els nens i nenes, no? Ja, però és una realitat i s'han d'atendre; són especials i com a tal se'ls ha de tractar.
Un petó i gràcies.

Conchi arcos ha dit...

Hola Glòria: He tingut una gran equivocació al posar lo pitjor, quan jo volia dir lo MILLOR, vols acceptar las meves disculpes?. També demano disculpes a tothom que llegeix el meu escrit ? Quina vergonya he sentit per un error tan gran, en un tema tant seriós,una abraçada,Conchi

Glòria ha dit...

Tranquil.la Conxi, ja es notava que no ho deies per ofendre a ningú.
Tot i així, gràcies per l'aclaració.