5.09.2009

La política rejoveneix!


Ahir al vespre vaig assitir a la conferència oberta que havia organitzat pel PSC a Can Palauet, el conferenciant en Raimon Obiols, impulsor de Catalunya Causa Comuna, amb el títol: La crisi i Europa.
Una vegada més em va sorprendre com a orador i com a polític. Quin bagatge! Quina memòria!
Em va quedar clar que no només hi ha un causant de la crisi, n'hi ha més... Un dels principals els 30 anys de l'hegemonia de la dreta.
Que la sortida de la crisi és europea, Europa l'hem de fer "nostra". L'esquerra, el socialisme, se la juga en aquests propers 30 anys; hem de ser fidels als valors, els nostres valors.


Per tant si cal una Europa forta per sortir de la crisi, hem de dir la nostra i quins polítics volem que ens representin; el dia set de juny tenim l'oportunitat. Totes aquestes persones ho tenim clar, ens ho creiem, confiem...
I el que també em va quedar clar, tal com va dir Obiols, és que la política rejoveneix!

5 comentaris:

TERESA ha dit...

Jo vaig assistir a la mateixa conferència i estic d'acord amb tu o resumeixes molt be. Jo tinc una petita dubte i preocupacio saps les eleccions Europeas semblem de 2n divisio i no es aixi.Costa amb el tu a tu que tenim amb la gent .

Joana ha dit...

Doncs jo crec que alguns i algunes haurien d'escoltar el que va dir, amb els sentiments, si es que en tenen, i aplicar la lliçó de vida i actituds que sempre ha mantingut en Raimon.
Estàs molt seriosa a la foto!!

Glòria ha dit...

Teresa, això és el que vaig entendre, Europa la veiem com de lluny, com que no importa; i sí que importa, molt! Hem de fer arribar a la gent que el seu vot té a veure.
Joana, me l'escoltava amb molta atenció, potser d'aquí la meva cara, però també vaig riure... vaig gaudir força!
Per davant de tot, els valors del socialisme!
Un petonet virtual a totes dues, en directe a l'una ja s'ho he fet, a l'altra aquesta tarda-nit.

garbi24 ha dit...

La politica d¡aquest pais necessita urgentment una reestructuració i molt important , la primera de totes fer les coses mes facils per els citadants i les empreses .Fora tanta burocracia , encareix i desanima

Glòria ha dit...

Fer-les fàcils i que arriben a la gent,oi?
Ànims, Joan!