5.10.2009

Amb diferents ulls.

La mateixa situació al mateix lloc, la mateixa companyia, el mateix ambient, la mateixa vivència... amb diferents ulls. I curiosament, hi ha una paraula que escribim totes tres per descriure una emoció.

La Teresa, la Conxi i la Montse.
"Ahir Mataró tenia una olor especial: a festa, a música, a ball, a trobada amb amics. Ahir una representació de la Secretaria de la Dona del PSC vam anar de romeria. Ens varem trobar amb companys del partit i companys d'agrupacions de altres partits. També estava amb nosaltres l'Alcalde i la Joana, la seva dona, gaudint de l'ambient, del "pescaito" i del "rebujito".
Especialment teníem moltes ganes de veure a l'Anna, la Regidora de la Dona i Joventut ballant amb el seu grup; molt d'amor i molt de sentiment hi posava tothom, altres grups de ball també ens van agradar molt i, alguna de nosaltres ja hi donava alguna pasa... Molt bé per les penyes andaluses de la nostra ciutat , el conjunt de posar pa amb tomaquet amb el "pescaíto" de la feria, és una de les mostres de com s'ha de fer; fins l'any que ve".
Teresa Sadurní Serra

"Ahir a la nit vaig anar a la romeria de Mataró amb unes companyes de la Secretaria de la Dona: la Glòria, la Teresa, la Montse, l'Anna... M'ho vaig passar molt bé i vaig recordar uns altres temps, ja que feia més de 20 anys que hi no anava, i la veritat és que va ser molt positiu. Em va agradar molt com ballava l'Anna Barrera es veu que posa molt de sentiment, si no, veieu la foto".
Conxi Arcos


L'Anna.
Ahir a la nit vam anar un grupet de la Secretaria de la Dona del PSC de Mataró de romeria! Aquest cap de setmana, les entitats andaluses de la nostra ciutat viuen i reviuen amb molta intensitat les seves arrels. Nosaltres teníem el referent de l'any passat (servidora va anar per primer cop) que ho vam passar de p... mare!
Allà ens vam trobar amb la resta de companys i companyes, enguany algun canvi de persones, però el nombre més o menys el mateix. El que sí que era ben diferent va ser el temps, i de retruc l'ambient del carrer, a dins les casetes igual. L'any passat vam acabar ben remullades i enfangades.
Moltes cares: amics, amigues, veïns, veïnes, companyes, companyes, coneguts, conegudes... I gent que la vaig veure l'any passat al mateix lloc, que no hem tornat a coincidir en cap lloc més, i que encara m'enrecordo.
Vam veure ballar sevillanes i flamenc a un parell de casetes que em van agradar molt, a la primera, la nostra companya i Regidora de la Dona, l'Anna, juntament amb les seves companyes de ball, ens va deleitar; amb la seva cara i el seu cos, ens va transmetre molt de sentiment, felicitats!

Nosaltres vam ser les primeres del tot el grup que vam marxar, la resta quedaven amb l'alegria, la música, el ball, i... "el rebujito"!

6 comentaris:

Ramon Bassas ha dit...

Felicitats per la iniciativa i x la idea de fer un post col.lectiu.

Glòria ha dit...

Gràcies Ramon, em va venir la idea parlant de la romeria ahir al matí amb la Teresa, fins i tot les fotos són compartides a tres bandes. Quina feinada tot el dia amb e-mails i el messenger, oi noies? Je je je.

TERESA ha dit...

Si ha quedat molt simpatic;el que no consegueixis tu no ho conseguira dingu, amb el cos que no habia asimilat tot el rebujito i ha treballar;pensant;noia ets "el cul del Jaumet" que no para quieta
petonets
TERESA

Glòria ha dit...

Sóc un bitxo, Teresa, no paro; si més no, de pensar...
Buf, per a mi que són les herbes... Tot i que em van assegurar que era "hierbabuena"!
Petonets, guapa.

pepi ha dit...

Hola Gloria:
Que guay!

Glòria ha dit...

Veus per no venir? T'ho vas perdre.
Va estar bé.